Gedragsconsult zonder begeleiding op afstand

Een gedragsconsult zonder begeleiding op afstand is perfect voor ervaren eigenaren met een hond met een veel voorkomend gedragsprobleem. Wanneer uw hond last heeft van een (beginnende) probleemgedrag is het belangrijk om zo snel mogelijk hulp in te schakelen. Helaas lost het probleemgedrag niet zichzelf op en wordt het gedrag alleen maar erger. Door middel van gedragstherapie wordt het probleemgedrag opgelost. De frustratie bij de hond en de omgeving stopt en beide krijgen weer rust en kunnen weer van elkaar genieten!

Het gedragsconsult zonder begeleiding op afstand
Een gedragsconsult is voor honden met een veel voorkomend probleemgedrag. Dit type gedrag is relatief makkelijk op te lossen zonder privé begeleiding. U vult een uitgebreid vragenformulier in. Hierna wordt er via mail en/of telefoon contact met u opgenomen. Vervolgens wordt er een diagnose gesteld en krijgt u een stappenplan om zelf met het probleemgedrag aan de slag te gaan.

Wat kunt u verwachten?
U vult een uitgebreid vragenformulier in. Door middel van mail en/of telefooncontact wordt het vragenformulier geëvalueerd en worden eventuele aanvullende vragen gesteld. Vervolgens wordt er een diagnose gesteld en krijgt u een stappenplan waar mee u zelf aan de slag kan.
Ook krijgt u 1 maand kosteloze ondersteuning door middel van mailcontact. Hierdoor kunt u ter alle tijden uw vragen stellen en hulp vragen wanneer u ergens tegen aanloopt.

Inschrijven
U kunt zich hier aanmelden!
Of u kunt een afspraak maken door een mail te sturen naar info@heartfordogs.nl onder vermelding van gedragsconsult zonder begeleiding op afstand of neem contact op via ons contact formulier.

De kosten vind u onder tarieven.