Training & cursus aanbod

Heart for dogs is gespecialiseerd in het geven van privé trainingen & privé cursussen. Door de training 1-op-1 te geven kan de oefening of cursus op maat gemaakt worden naar de behoeften van u en uw hond.

Privé training of cursus is voor diegene die:

  • Door een dagelijks leven geen tijd hebben voor groepslessen.
  • Minder mobiele mensen en/of mensen met een beperking.
  • Mensen die een groepsdynamiek niet fijn vinden.
  • Honden die een groepsdynamiek niet fijn vinden.
  • Mensen die privé training plezierig vinden.

Heart for dogs biedt verschillende soorten trainingen aan:

Privé training
Privé training is speciaal voor eigenaren die behoeften hebben aan 1 enkele oefening die moet worden aangeleerd. Privé training bestaat uit een les van 45 minuten tot een uur.

Praktijk training
Praktijk training is net zoals privé training gericht op 1 enkele oefening. Alleen zijn deze oefeningen gebaseerd op de omgang met de hond in dagelijkse praktijk. Denkt u hierbij bijvoorbeeld aan: benchtraining, autotraining, fietstraining, etc.
Praktijk training wordt per 1,5 uur gegeven.

Privé cursussen
Privé cursussen zijn speciaal voor mensen die niet in een groepscursus mee kunnen/willen doen. Per cursus komen er andere oefeningen voorbij die per  cursus rustig opbouwt worden. U start op uw eigen niveau en u en uw hond bepaald het tempo van de cursus.

Privé kindercursussen
Privé kindercursussen zijn speciale lessen ontwikkeld voor kinderen in de categorie 5 tot 7 jaar en 7 tot 12 jaar. In deze lessen wordt er op een leuke, speelse en positieve manier gewerkt aan de band tussen uw kind en hond. In kleine stapjes wordt het duo begeleidt om elkaar beter te begrijpen en op een veilige manier met elkaar om te gaan