Uitlaatservice

Elke viervoeter verdient een heerlijke wandeling. Maar in deze snelle tijd heeft niet iedereen tijd om dagelijks hun hond genoeg beweging te geven. 

Uiteraard heeft u gehoord van de normale uitlaatservice mogelijkheden. Maar Heart for dogs gaat net een stapje verder. Heart for dogs onderscheid zich door niet met grote groepen te lopen maar alleen met uw hond! Uw hond wordt 1-op-1 uitgelaten en krijgt alle aandacht die hij verdient!

uitlaatservice, zoetermeer, hond, training, hondenuitlaatservice

De wandelingen
Tijdens de wandeling wordt uw hond goed verzorgt! Waar de wandeling plaats gaat vinden is helemaal op uw wensen aan te passen Het kan in uw buurt, bos, strand of losloop gebied naar keuze. U stelt de regels waar tijdens de wandeling aan gehouden wordt. Het is en blijft uiteraard uw hond!

Intake
Voordat we gaan wandelen met uw geliefde viervoeter wordt er eerst een (gratis) intake gesprek gevoerd.
Tijdens dit gesprek leren we uw hond al een beetje kennen en ook niet onbelangrijk u leert ons kennen. U moet uiteraard weten aan wie u uw hond meegeeft! Ook gaan we het ook hebben over uw wensen van de wandeling. Denk bijvoorbeeld aan de tijdsduur, wel of niet loslopen, etc. 

Inschrijven
U kunt zich hier aanmelden!
Of u kunt uw hond aanmelden door een mail te sturen naar info@heartfordogs.nl onder vermelding van uitlaatservice of neem contact op via ons contact formulier.

De kosten kunt u vinden onder tarieven.