Gedragsconsult

Een gedragsconsult is voor elke hond met een complex probleem of een hond met meerdere ongewenste gedragingen. Wanneer uw hond last heeft van een (beginnende) probleemgedrag is het belangrijk om zo snel mogelijk hulp in te schakelen. Helaas lost het probleemgedrag niet zichzelf op en wordt het gedrag alleen maar erger. Door middel van gedragstherapie wordt het probleemgedrag opgelost. De frustratie bij de hond en de omgeving stopt en beide krijgen weer rust en kunnen weer van elkaar genieten!

Het gedragsconsult
Voor het gedragsconsult komen we bij u thuis. Voordat we bij u thuis komen vult u een uitgebreid vragenformulier in. Deze krijgt u over de mail en wordt besproken tijdens het consult. In het consult wordt dit formulier besproken en gaan we verder op de details in.
Ook wordt het gedrag van de hond (indien mogelijk) geobserveerd en bestudeerd. In dit gesprek wordt er een diagnose gesteld en een gepaste therapiemethoden speciaal voor uw hond gemaakt.

Wat kunt u verwachten?
Het consult duurt 1 à 1,5 uur. Bij het consult krijgt u een op maat gemaakte stappenplan en krijgt u 2 privé trainingen van 45 minuten tot een uur. In deze trainingen wordt u deskundig begeleidt en krijgt u de nodige ondersteuning die u en uw hond nodig heeft om het gedrag op een snelle maar goede en effectieve manier af te leren. Wanneer u meer privé trainingen wilt is dit uiteraard mogelijk. Tijdens de individuele begeleiding krijgt u inzicht in het gedrag van de hond en wat het betekent. Ook krijgt u kosteloze ondersteuning door middel van mailcontact. Hierdoor kunt u ter alle tijden uw vragen stellen en hulp vragen wanneer u ergens tegen aanloopt. I

Inschrijven
U kunt zich hier aanmelden!
Of u kunt een afspraak maken door een mail te sturen naar info@heartfordogs.nl onder vermelding van gedragsconsult of neem contact op via ons contact formulier.

De kosten vind u onder tarieven.