Gedragsconsult zonder begeleiding

Een gedragsconsult zonder begeleiding is perfect voor honden met een veel voorkomend gedragsprobleem. Wanneer uw hond last heeft van een (beginnende) probleemgedrag is het belangrijk om zo snel mogelijk hulp in te schakelen. Helaas lost het probleemgedrag niet zichzelf op en wordt het gedrag alleen maar erger. Door middel van gedragstherapie wordt het probleemgedrag opgelost. De frustratie bij de hond en de omgeving stopt en beide krijgen weer rust en kunnen weer van elkaar genieten!

Het gedragsconsult zonder begeleiding
Een gedragsconsult zonder begeleiding is voor honden met een veelvoorkomend probleemgedrag. Dit type gedrag is relatief makkelijk op te lossen zonder privé begeleiding. Voor het gedragsconsult komen we bij u thuis. Voordat we bij u thuis komen vult u een uitgebreid vragenformulier in. Deze krijgt u over de mail en wordt besproken tijdens het consult. In het consult wordt dit formulier besproken en gaan we verder op de details in.
In dit gesprek wordt er een diagnose gesteld en krijgt u passend advies. Tevens krijgt u een stappenplan om zelf met het probleemgedrag aan de slag te gaan.

Wat kunt u verwachten?
Het consult duurt 1 à 1,5 uur. Na het consult krijgt u een op maat gemaakte stappenplan. Met dit stappenplan kunt u zelf aan de slag.
Ook krijgt u 1 maand kosteloze ondersteuning door middel van mailcontact. Hierdoor kunt u ter alle tijden uw vragen stellen en hulp vragen wanneer u ergens tegen aanloopt.

Inschrijven
U kunt zich hier aanmelden!
Of u kunt een afspraak maken door een mail te sturen naar info@heartfordogs.nl onder vermelding van gedragsconsult zonder begeleiding of neem contact op via ons contact formulier.

De kosten vind u onder tarieven.